Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

onsdag, april 18, 2007

Fra uld til tæpper

Peru er meget kendt for sit fine garn - alpackagarn specielt. Her i Arequipa findes der flere garnfabrikker. En af dem har et ganske udemærket lagersalg. Her findes der gang med danske labels - ja der bliver eksporteret til det meste af verden. Tilknyttet dette lagersalg er der blandt andet et lille museum, som viser uldens vej til garn og til tæpper... Jeg besøgte dette hyggelige sted sammen med Nina i dag. Her først en fotogen lama. En væver i traditionelt peruansk tøj.
Farvestrålende tøj i specielt røde nuancer er meget typisk for de der bor i bjergene. Læg mærke til, hvordan denne kvinde holder fast på arbejdet med sine tæer.


Etiketter: , , , ,