Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

søndag, marts 11, 2007

På herretur til fodboldkamp

Søndag den 11/3 spillede Melgar imod San Martin. Jeg var blevet inviteret af Roar og Asbjørn til en herretur på stadion. På papiret skulle San Martin være en overkommelig opgave især fordi Melgar( Et af byens fodboldhold) havde hjemmebanefordel.


Højt humør på stadion før kampen.

Melgar spillede nu ikke som et hold på hjemme bane. Første halveg var præget af mange spilstop og tekniske fejl. Hvis ikke det lige går, som man havde forventet kan man jo altid give dommeren skylden. Efter endt første halveg kastede tilskuerene et par flasker efter dommmeren da han under politibeskyttelse gik ned i omklædningsrummet. Dommerne hernede har lidt mere ben i næsen end de danske dommere har for han tog episoden helt roligt. Anden halveg blev fløjtet i gang som intet var hændt. Desværre gik det kun ned af bakke for Melgar. De tabte 0-3 og folk udvandrede i protest over kampens forløb. San Martin udnyttede scorede tre må på dødboldssituationer. Alt i alt en meget rodet kamp.