Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

søndag, april 01, 2007

Missionærkonference

Hvert år ved denne tid er der missionærkonference for NLM's og DLM's missionærer her i Peru. Konferrencen blev afholdt på Den Norske Skole. Claus, Thomas og jeg stod for undervisningen af skolebørnene og førskolebørnene (13 børn i alderen 5 - 11) i formiddagstimerne samt pasning og underholdning af alle børnene om eftermiddag. Det var en travl, sjov, hyggelig og indholdsrig uge. Vi holdt morgensamling i det fri.Hver eftermiddag var der aktivitet for alle der havde lyst til at være med - både store og små. Nogle deltog...... og andre kiggede på.Her sidder nogle af de mindste konferencedeltagere - Hjalte Steffensen og Lydia Andersen.Og her: Frække Johannes!Efter middagspausen var der hver dag børnemøde. Denne dag er det Rafael der trækker i trådene.

Anja og Alice nyder solen i pausen.Om lørdagen - på konferencens sidste dag, ventede der sig en overraskelse for børnene: