Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

tirsdag, februar 20, 2007

Mandag og tirsdag har vi haft udeskole på Den Norske Skole. Efter en kortere nomadevandring holdt vi morgenandagt, hvor vi hørte lidt om nomaden Abraham og om andre typer nomader rundt om i verden. Fem små telte blev sat op ved siden af skolen.
Her er Pernille sammen med de lille fine hippie-telt, som vi skulle sove i...For rigtigt at kunne leve os ind i livet som nomader klædte vi os ud, sådan som vi forestillede os at Abraham og hans venner gik klædt.Vi legede forskellige slags lege, her brydes der på livet løs.
Mandag sluttede med højtlæsning af Egernløven i teltet.Børnene vågnede kl. 6 om morgenen og efter morgenmaden - som dog ikke blev før kl. 8, havde vi en god omgang stratego. Derefter tændte vi bål og lavede snobrød - eller pinnebrød, som man siger på norsk.Håkons brød blev lidt brændt...Her hjælper den norske lærerpraktikant Anne-Line Arvid med sit snobrød.
Ashild, den anden norske lærerpraktikant spiser sit pinnebrød på god norsk maner.
Så blev der leget sandwich Til sidst havde vi, hvad man kan kalde peruviansk carneval. I modsætning til i andre dele af Sydamerika, handler det her ikke om udklædning men om vand!!!!
Og barberskum...Rektoren gik heller ikke fri!

Etiketter: , , , , , , ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Lige hjemkommet fra visionsmøde på HvideKilde er det skønt med billeder fra en teltlejr med solskin, snobrød, vandkamp og regnvejr. Udenfor er det næsten snestorm i DK.
mum

16:35  

Send en kommentar

<< Home