Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

søndag, februar 04, 2007

La Paloma

Søndag d. 28 januar forlod vi Montevideo og tog nordpå til La Paloma, som er en lille by ved kysten med mange skønne strande. Først nogle billeder fra en aftentur på klipperne...


Vi boede på et hotel hvor vi havde eget køkken og bad. Det var dejligt at kunne spise vores morgenmad og drikke kaffe, når vi ville, og ikke være afhængige af et hostelpersonale.

Vi var på stranden hver dag, og vejret var fantastisk. Vi mener at have fundet verdens bedste strand, den lå syd for La Paloma og var stor nok til at man kunne føle sig lidt alene. Vandet var klart som krystal og bølgerne var ikke for store til at man kunne svømme - vidunderligt!

Vi tog hjemad fredag den 2. februar tidligt om morgenen. Nu er vi hjemme igen og glæder os over at kunne slappe af i vores eget hjem. På mandag starter skolen og vi glæder os til at komme i gang igen.

Etiketter: ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Er det Sletterhage fyr I har flyttet med til stranden? Køkkenet synes jeg minder lidt om et køkken i Bulgarien !!!!
Og stranden er vi jo ikke misundelige på. Her er det stadig øv-vejr, det skal dog bemærkes at solen skinnede hele dagen i går.
Hilsen
far og mor i Helsinge

13:05  
Blogger Jesper R said...

Lææææækkert....

15:34  

Send en kommentar

<< Home