Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

torsdag, marts 08, 2007

Lejrskole ved Stillehavet

Mandag d. 26 februar startede dette års svømmeuge. For mange er dette årets højdepunkt. Fra mandag til fredag boede 13 elever og 10 lærere på missionens ferieplads Miramar (oversat: Havudsigten) Der var 9 børn fra skolen i Arequipa (4 danske og 5 norske), 2 børn fra Cusco og to børn fra Chiclayo. Undervisningen denne uge bestod hovedsageligt af svømmeundervisning, men børnene havde også orientering, naturfag, hjemkunstskab og idræt. Det var en dejlig uge, og børnene fik lov til at prøve, hvordan det er at være lidt flere elever sammen.
Svømmeundervisningen foregik i det lille bassin, som hører til ejendommen.

Midt i alt det grønne ligger hovedhuset, hvor børnene sov, og hvor vi spiste alle måltider. Lærerne sov i værelserne i det lidt mindre hus og i telte. Thomas og jeg sov i telt, det var rigtig hyggeligt! I af pauserne spillede Claus og Thomas fodbold med børnene - både børn og vokse nød de dramatiske kampe.Børnene var delt op i to hold - Blæksprutterne og Den Seje Svømmeklub. Den gruppe, som ikke fik svømmeundervisning fik i stedet undervisning på land. Her laver Den Seje Svømmeklub luftballon sammen med Åshild og Pernille.En dag gik vi ned til det rigtig vand og badede i de fantastiske bølger. Det var en sjov - men også spændende oplevelse, vi fik i hvert fald øvet os i at tælle til 13!Rektor i batik!Rafael i sit rette element.Christer DanielI en undervisningstime på land, underviste Bjarne i, hvordan man parterer fisk - flyvefisk.En dag fortalte Tina historie. rigtig historie om Tordenskjold og med rigtige skuespiller - spillet af os selv.Bjarne som kongen af SverigeAnne-Line, en ond svenskerDen sidste aften var der aften-badning i bassinet.
Men ikke alle skulle i - her er Anne-Line og Arvid på land.

Etiketter: , , , , , ,