Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

mandag, august 21, 2006

Den norske skole i Arequipa

Denne lille hyggelige skole er nu blevet vores arbejdesplads. Ved skolestart var der 6 elever - 6 drenge, men nu er der også kommet en lille pige. Nu er der 5 norske børn: Knut, Magnus, Håkon, Christer og Amalie og to danske: Asbjørn og Arvid.

Vi er 4 lærere, så det er jo næsten mandsopdækning. Beate (til venstre for Pernille) er rektor. Hendes mand (ved siden af hende) Rafael er peruaner og musik og spansklærer. Eli-nne (ved siden af Thomas er norsk lærer, hun underviser i lidt forskelligt. Vi skal bo i samme hus som Eli-Anne - når det engang bliver færdigt.

Vi er glade for at være lærere, det er sjovt og udfordrende. Om eftermiddagen går vi på sprogskole og får lært noget spansk, det er rigtig spændende.

I den første uge havde vi et lille tema om at være sammen, vi legede lege og spillede spil sammen. Det var en god måde for både voksne og børn at lære hinanden lidt at kende. Her leger vi "Tag den ring og lad den vandre" Det er en leg, som man både leger i Norge og i Danmark.