Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

torsdag, juli 27, 2006

Endelig fremme

Efter par tidsforvirrede døgn er vi nu nåeet frem og er landet nogenlunde på benene. Vi stod helt frivilligt op klokken før syv her i morges. Thomas er lige nu ude og lege med Arvid, Hjalte og Asbjørn - de spiller fodbold.

Vores rejse hertil har været lang, men vi havde heldigvis Roar og Merete til at gå foran og vise vej, vi fulgtes med dem på rejsen - fra travle Amsterdam til fugtige og tropiske Bonair til kølige Lima, hvor vi havde en overnatning og til sidst nåede vi endelig til tørre Areguipa, hvor en velkomstkommité af missionærer af flere forskellige nationaliteter tog imod os. Nu bor vi lige et par dage i Roar og Meretes gæsteværelse, indtil vi kan blive ordenligt instaleret i gæstehuset, hvor vi skal bo, indtil vores eget hus bliver bygget færdigt, de har lige været ved at bygge en 1. sal på. Nu bor vi imellem bjerge midt ude i en ørken, alting er spændende, og vi glæder os til at lære det hele at kende.

I går mødte vi de andre missionærer, der blev talt dansk, norsk og spansk, det var vældig hyggeligt. I dag skal vi fejre Perus nationaldag (som godt nok først er i morgen) sammen med de andre fra kontoret, vi skal ud og spise.
Der sker meget nyt, og vi oplever hele tiden anderledes ting. Klokken var omkring halv syv, da vi handlede ind sammen med Merete, men inden i vores hoveder var den 2 om natten, det var lidt syrealistisk. En tur i supermarkedet opleves med alle sanser åbne. Man behøver slet ikke bære sine egne varer, det er der folk til, og for 2 soles (4 kr.) bliver man kørt til døren - fantastisk!!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej folkens!
Djligt at høre at i er landet og alt er vel. Jeres liv lyder allerede nu mere spændende og eksotisk end mit - Lidt misundelig er man vel altid...;)

DK-update: TV2 blæste Tivoli omkuld igår aftes med et brag af en koncert, Annie er kommet ind på studie, jeres vandpibe er glad for at bo hos os :D

Ha det godt og pas på jer selv og hinanden.

04:42  
Anonymous Anonym said...

Hej

Har lige set billederne af Misti. Skønne billeder at se. Håber at I har det godt i Peru. Jeg glæder mig enormt til at høre mere om hvordan i oplever det at bo i Peru i længere tid. Jeg skriver lige en mail til Thomas!

07:33  
Anonymous Anonym said...

Nå er lige blevet ringet op og spurgt om jeg ikke vil komme lidt før på arbejde. Så mailen må vente lidt. Hyg jer

Viva del Peru

07:35  
Anonymous Anonym said...

Kære venner!

Lyder til I er faldet godt til...gid det var mig der oplevede alt dette nye. glæder mig til at høre mere!
Pas på jer selv!
Kærligst Louise

13:52  

Send en kommentar

<< Home