Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

søndag, juli 30, 2006

Støv, smør og nationaldag

Vi har oplevet så meget i løbet af de sidste par dage, at i slet ikke kan forstå, at der kun er gået en uge. Vi har set vores første lamaer - den nedenfor er vidst nok en alpacka, en lille unge, dens mor spyttede på Thomas, da han ville klappe den. Hmm... Her er rigtig tørt her i Arequipa, alting bliver støvet på inget tid, man kan tørre støv af hele tiden, og vi bor jo 2000 meter over havet. Vi bruger stadig en del tid på at sove, ikke på grund af jet lag, men på grund af højden. En af os bliver stakåndet af at løbe ti meter, den anden kan sagtens løbe rundt og spille fodbold. Men det er jo lidt en klimaforandring for os begge. Men det er fantastisk, når man selv kan købe smør eller småsnakke lidt med txachaufføren. Her har vi nogle af de børn, som vi snart vil komme til at kende bedre. En dansk og tre norsk/equadoranske. De to ældste skal vi have på skolen.
Man skal ikke langt udenfor byen for at møde en rigtig bondemand.
Vi fejrede Perus nationaldag sammen med nogle fra missionen ved at tage ud og spise på La Sombrero. Det var rigtig hyggeligt.
Christer og Asbjørn