Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

mandag, august 14, 2006

Tynd mave...

Vi kom vidst til at spise noget, som vi ikke skulle have spist... Maaske var det en salat et sted, hvor hygiejnen ikke var helt i top - man laerer saa laenge man lever. Vi har begge haft ondt i maven m.m. siden loerdag. Vi var sammen med Merete paa skadestuen loerdag aften, hvor vi blev undersoegt og skulle lave en affoeringsproeve hver. Vi er nogenlunde enige om, at det er det mest ulaekre vi nogensinde har foretaget os!

Hele skadestuen var bare ét stort rum, kun opdelt af tynde foldevaegge og gardiner, det var noget anderledes, end vi er vandt til fra Danmark. Men vi kom til med det samme og vi fik hver en seng og ligge paa, imens proeverne blev undersoegt. Resultatet af proeverne var, at vi begge var inficerede med et eller andet, mig lidt mere end Thomas. Vi fik noget smertestillende og noget antibiotika, og nu hvor der er gaaet lidt tid er vi - stadig lidt energitomme - paa benene igen.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ej hvor surt... Håber I kommer oven på igen hurtigt!
Mvh Thomas

02:39  
Anonymous Anonym said...

Husk at intet er så SKIDT, at det er ikke er godt for noget...

God bedring :-)

06:29  
Anonymous Anonym said...

Det lyder utrolig interessant. Håber dog i hurtigt kommer til hægterne igen.
Imens kan I jo glæde jer over at I kommer til at opleve en variation af rejselivet, hvad er en ferie udenlands hvor man ikke har tynd mave, jeg mener det er ligesom med til at give lidt mere kredit.

Håber I klarer den

Rasmus

07:27  
Anonymous Anonym said...

Uhm, hvornår kommer diarré nogensinde belejliget? Håber I er på benene igen!

04:47  

Send en kommentar

<< Home