Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

mandag, december 11, 2006

Farvel til Soili

Soili Kurkula fra Finland tager en af de nærmeste dage til kysten for at arbejde i evangelisationsarbejde. Soili kom til Arequipa i august og har arbejdet på et skoleprojekt i Juliaca. Da det imidlertid viste sig, at der var nok hænder i Juliaca, og at man havde brug for hjælp på kysten, indvilgede Soili i at flytte. Damerne holdt en farvel-aften for Soili søndag d. 10 december. Vi startede med at spise dejlig mad på "El Turko"
Merete Steffensen
Anja Skindhøj (til venstre) er i Arequipa i øjeblikket, fordi hendes datter, Freja er syg. Familien er i Arequipa for at finde ud af, hvad hun fejler. Bed for Freja og for familien Skindhøj. Til højre for Anja sidder Mona Monsen, Jenni Herrigstad og ELi-Anne.

Bagefter tog vi på Café og fik kaffe og kage. Her sidder Soile, Jenni og Eli-Anne Til sidst tog vi et smut omkring den oplyste Plaza de Armas, hvor mange mennsker som sædvanligt var forsamlet. På billedet er Karin til venstre og Anja til højre.