Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

mandag, november 27, 2006

Zoologisk have

Torsdag tog vi i zoologisk have. Den zoologiske have er en del af universitetet i Cusco, til brug for de biologistuderende. Den er meget lille, og den ligner ikke de zoologiske have, som vi har i Danmark. Her kan man sagtens stikke fingrene ind til dyrerne, hvis man vil - nogle af dem kan godt finde på at bide... så det skal man lade være med.


Denne papegøje var mestersnakker, den kunne sige "hola" (det betyder hej på spansk), den kunne grine på mange sjove måder og fløjte højt.

Denne abe havde fundet en god måde at underholde puplikum på. Den svang sig frem og tilbage i halen og i armene. Både børn og voksne syntes at det var meget underholdende.