Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

lørdag, december 16, 2006

Ungdomsmøde

Lørdag aften havde vi besøg af ungdomsgruppen fra vores kirke, Encuentro con Critsto. Thomas havde bagt kage, og det var en kæmpesucces, den blev revet væk. Vi var flere end vi har været de sidste par gange Det var en rigtig hyggelig aften. Ud over den afslappede stemning skabt af de hjemlige omgivelser samt kaffe og kage, var der sang, prædiken og frie vidnesbyrd.

Det var første gang, at ungdomsgruppen holdt møde i et privat hjem. Det er noget mere hyggeligt end at mødes i det store kirkerum.


På næste lørdag bliver ungdomsmødet holdt hos Edwin:

Til sidst tilbød Thomas, på rigtig peruansk vis, vores gæster at de kunne få et stykke kage med hjem i en pose. Alle tog imod tilbudet, og til sidst var bradepanden tom.