Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

fredag, oktober 27, 2006

Boliviansk hygge på søbredden og i parken

Der kommer mange bolivianske turister til Copacabana. Titicacasøen er det nærmeste man kommer på hav i Bolivia, da landet ikke har adgang til Stillehavet. På søbredden kunne lejes både, kajakker og vandcykler. Det var tydeligt at se at bolivianerne ikke er vandt til vand. De var fuldstændig frygtløse, og nogle pjaskede rundt i det iskolde vand, som om de var 30 grader varmt. Vi hyggede os med at se med fra sidelinjen.

Selvom solen skinner skarpt og nådesløst er vinden kold i 3800 meters højde, og en hue er et godt køb!

I byens park nød byens indbyggerne en afslappende lørdag. Meget af dagen var der slet ikke nogle bænke ledige. Her sidder en mor med sine to piger og slapper af. Næsten alle kvinder i Copacabana gik med bowlerhat og et stort farverigt tørklæde på ryggen. I tørklædet transporterer de alt fra børn til ost.