Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

søndag, januar 14, 2007

Antikmarked

Sondag d. 14 januar gik vi paa antikmarked. Vi fandt en stor lagerbygning hvor der gemte sig boder med antikvarer, det var spandende at gaa paa opdagelse i fortidens Buenas Aries. Blandt de gamle ting kunne man dromme sig vaek til glamour og en tilvaerelse ganske anderledes end den vi kender.






Dette er ikke et antikmarked, menet dusin smaa butiksboder som havde taget opstilling paa en indendors parkeringsplads lige ved siden af den lille plaza, hvor det udendors antikmarked stiller op hver sondag med tusindvis af besogende.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det er godt nok sjovt at se billederne, for kan kende meget af det. B. Aires er fantastisk og turen i nationalparken er flot! Det er fedt at få genopfrisket hukommelsen!
Kan kun sige: NYD det... Det er det vildeste land og den vildeste by...
Kærlig hilsen fra en som gerne tog turen derned igen...

08:27  

Send en kommentar

<< Home