Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

torsdag, januar 18, 2007

Boca Juniors mere end en fodboldklub

Den ellers kamerasky Thomas smilede stort og aegte, da vi naaede frem til den store graa stadionbygning, som saa ud til at traenge til en kaerlig og arbejdsom haand. Klubben Boca Juniors har dog valgt at beholde dette stadion, for affektionsvaerdien og intimitetens skyld. Vi besoegte klubbens fodboldmuseum og fik en rundvisning paa stadion. Billederne nedenfor er kun for hardcore forboldelskere.
Udenfor stadion var gaden brolagt med navnene paa de storste fodboldstjerner gennem klubbens historie. Her er nok de to storste stjerner efter min mening. Klubbens kamptrojer gennem tiden. Mange spillere har gennem tiden optraadt for klubben. En hel vaeg med billeder var detikeret til spillerne. Efter at have set det spaendende muserum var det nu tid til en rundvisning paa stadion.
Her holder de berygtede hooligans til under kampene.
En enkelt hooligan var modt op paa stadion!