Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

fredag, december 29, 2006

I Arica boede vi paa til Hostal Sunny Days, som er ejet af et chilensk-new zealandsk par. Torsdag koerte Ross os ud til en strand ved navn La Playa Corazon - Hjertestranden. Et helt fantastisk smukt sted med masser af dyreliv, og hvor japanerne engang for mange mange aar siden huggede sig vej igennem klipperne og lavede huler.

Blot et par dusin meter fra kysten er landskabet som oerken.
Bolgerne slaar ind over klipperne og deres farver skifter fra moerk turkis til skummende hvidt.

Hvis man kigger lidt nermere paa den yderste klippe paa billedet ovenfor vil man opdage at der holder en soeloevekoloni til paa denne. De broelede hoejt og vi hoerte dem laenge foer vi saa dem.Ud over vandet og op over de bratte klippe svaevede store flokke af gribbe.Da vi gik ud paa klipperne og taettere paa vandet opdagede vi et rigt dyreliv. Krabber sprang imellem de lave klippe og ud i vandet. De var lynhurtige... denne er dog ikke saa hurtig mere - den er dod.
Den kan vaere svaer at se, men der sidder et firben paa stenen.
Havet er forunderligt. Her ses violette muslinger og soestjernerPaa stranden moedte vi nogle maend, som fangede skaldyr, sopindsvin og muslinger.
De var meget venlige og forklarede, hvordan man kunne spise soepindsvin. Vi fik lov til at smage... Det smagte paa en maade som floede fra havet - ret delikat faktisk.

Det er det gule man skal spise. forklarede manden.mmm...
Til sidst dyppede vi fodderne og lod dem toere i solen.



1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jeg misunder jer slet ikke... ;.)

13:44  

Send en kommentar

<< Home