Hos Pernille og Thomas

Velkommen til vores blog. I året 2006/2007 skal vi bo og arbejde i Arequipa, som er en by i det sydlige Peru. Her kan du læse om, hvad vi går og laver, og se billeder fra vores hverdag. Vores postadresse er: Mision Luterana de Noruega, Apartado 1387, Arequipa, Peru, South America. Du kan også skrive en mail til os på panelle@gmail.com eller altomingenting@gmail.com

fredag, september 15, 2006

På tour med sprogskolen

Fredag d. 15/9 var vi på tour i Arequipa med sprogskolen. Vi var afsted sammen med tyskere, sweizere, nordmænd, svenskere, amerikanere og peruanere. Vi havde en rigtig hyggelig og spændende tur, som vi sluttede ved at spise sammen allesammen. Vi så nogle kirker og nogle fine plazaer. Vi besøgte et udsigtspunkt, hvor man kunne se langt ud over byen. Selvom Arequipa ligger i en ørken er der floder, hvorfra man kan tage vand og vande marker og plantager. Solen skinner året rundt og de opdyrkede steder er meget frygtbare.
Vi besøgte et stenbrud uden for byen. Der var meget støvet og solen brændte. Herude kan man virkelig føle tørheden fra ørkenen. Nogle mænd arbejde i stenbrudet, de bar enten sandaler eller havde bare fødder. Det er meget hårdt arbejde. De har stort set ikke noget socialt liv og ingen form for sygeforsikring eller andet sikkerhedsnet, fordi de kun arbejder for sig selv.




Der findes meget tyveri i Peru og har man ikke råd til at få lavet et hegn med pigge rundt om sit hus, støber man glasskår ned i murens cement.En elektrikers mareridt?

1 Comments:

Blogger Anders og Therese said...

Hejsa
Det er nogle fede billeder I har fra stenbrudet. Smukt sted!
Vi haaber I har det godt! Det er dejligt at foelge med i jeres liv paa den flotte blog.

08:44  

Send en kommentar

<< Home